CURS CROITORIE cu diploma acreditată

 

Ești pasionat/ă de croitorie și dorești să-ți transformi pasiunea în meserie? Venim în întâmpinarea nevoii tale cu acest curs de calificare autorizat susținut de Simona Noroc Atelier în colaborare cu Școala de meserii Evelyn. Acest curs este ideal atât pentru persoanele care își doresc să înceapă o afacere în domeniul croitoriei la comandă cât și pentru aceia care își doresc o calificare în vederea ocupării unui loc de muncă.

PREZENTAREA CURSULUI
Ce vei învăța la curs?


- Tipurile de țesături;
-Tipurile de cusături manuale și mecanice;
- Luarea măsurilor necesare pentru construirea tiparelor;
- Construirea tiparelor pentru produse de îmbrăcăminte;
- Croirea produselor de îmbrăcăminte;
- Executarea probei;
- Confecționarea produselor de îmbrăcăminte (fusta clasică, fusta cloș, pantaloni, bluza/cămașă, rochie, taior); 
- Oferirea serviciilor către clienți;
- Preluarea și predarea comenzilor.
Simona Noroc: ” Iubesc croitoria și îmi doresc din suflet să transmit mai departe aceasta meserie nobilă la fel cum ea mi-a fost transmisă mie de  maeștrii croitori harnici și cu har.

 Care sunt beneficiile cursului?

După parcurgerea celor 4 luni interactive de curs veți învăța o meserie pentru o viață. În urma examinării finale, dupa 60 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare  profesionala eliberat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educatiei, în care se vor înscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ați absolvit și media de absolvire. Certificatul va fi însotit de o anexa, în care sunt înscrise competențele dobândite, în conformitate cu standardul ocupațional specific ocupației pentru care ați absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel național si internațional, în conformitate cu legislația în vigoare!

Cum se desfășoară?


Cursurile vor avea loc la atelierul Simona Noroc de pe strada Haga nr. 18, Timișoara, astfel: luni, miercuri și joi de la 17:30 la 21:00


FORMATOR CURS  – SIMONA NOROC


Formator autorizat
Croitor îmbrăcăminte după comandă acreditat
Experiență de peste 15 ani în realizarea articolelor de îmbăcăminte după comandă.
Fondator al SIMONA NOROC ATELIER   

DATE ORGANIZATORICE


Taxa de participare la curs este de 4000 lei /persoană. Plata se poate face integral la înscriere sau în rate lunare. În cazul în care doriți să plătiți în rate, la înscriere se va achita 1600 lei iar restul în trei rate lunare a câte 800 lei.

Acest preț include: participarea la întregul program de curs, suport de curs, țesături de calitate pentru realizarea produselor de îmbrăcăminte, hârtie pentru realizarea tiparelor, folosirea sălii de curs, folosirea mașinilor de cusut și a uneltelor necesare.
Durată curs: 4 luni
Număr de locuri: 10 persoane. 

          Cursul începe în 4 aprilie 2022.
Încheierea programului: EXAMEN
Orice idee, suport sau implicare în promovare este binevenită și vă mulțumim pentru acest lucru.

MODALITATE DE ÎNSCRIERE

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile. 
Acte necesare la înscriere:
- copie după cartea de identitate (în termenul de valabilitate);
- copie după certificatul de naștere;
- copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul - numai pentru doamnele/domnii care și-au schimbat numele în urma căsătoriei);
- copie după ultimul act de studii (minim 8 clase);
- adeverință medicală din care să rezulte că sunteți apt/ă să urmați cursul.
* pentru persoanele care și-au schimbat numele în urma divorțului sau a altor motive se solicită documente justificative, în cazul în care numele din actele de înscriere nu coincid!
Pentru detalii sunați la telefon 0726046767 persoana de contact – Simona Noroc.
Vă aștept cu drag să petrecem 4 luni minunate în care veți fi fascinați de creațiile vestimentare care vor ieși din mâinile dumneavoastră.  
Simona Noroc























Comentarii

Postări populare